Zoeken

Kinderoppasdienst

 

NIEUWE COORDINATOR KINDEROPPASDIENST PERK

 

Na een jarenlange  inzet als coördinator van de kinderoppasdienst (KOD) Perk, heeft Prinske de fakkel doorgegeven aan Isabelle Christiaens.  Je kan de kinderoppasdienst vanaf nu bereiken via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 0496/107923.

 

 

NIEUWE WERKWIJZE

 

Sind september maakt KOD Perk gebruik van de nieuwe webtoepassing www.kinderoppasdienst.be, waar zowel gezinnen als babysitters een profiel aanmaken.  Een aanvraag voor een babysitter registreer je in deze toepassing.  Is het de eerste keer dat je gebruik wil maken van de webtoepassing?  Contacteer dan de coördinator om samen je aanvraag in te geven.  Je krijgt dan ook onmiddellijk meer uitleg bij het gebruik van de webtoepassing, tips & tricks en de afspraken binnen de KOD.

 

VERZEKERING VIA CREDITS & OMRUILEN PAPIEREN BRIEFJES

 

Door de overstap naar de webtoepassing, wordt het papieren verzekeringsbriefje vervangen door een digitale credit.  Heb je nog papieren verzekeringsbriefjes liggen?   Contacteer de coördinator die ze voor jou kan laten omruilen.

 

MEER INFO?

 

Meer info vind je door op volgende link te klikken: KOD Perk basisinfo